Coachen

Coachen of Trainen?

kies voor rendement

Doordat al jaren het gewenste effect van trainen niet wordt gehaald geven veel ondernemers de voorkeur aan 1 op 1 coaching op het bedrijf.

Trainen geeft vaak een onnatuurlijk resultaat, het dringt de persoonlijkheid van mensen naar de achtergrond. Trainingsvaardigheden worden vaak niet toegepast. Heeft u zich al afgevraagd wat het rendement was van trainingen ?

De Sales Coach helpt uw mensen om de aangereikte commerciële vaardigheden nóg beter in de praktijk toe te passen. Hij begeleidt, werkt mee en haalt het beste in uw mensen naar boven. Tot zeker is dat de veranderingen die in gang zijn gezet ook blijvend tot verbetering leiden. Tot u concludeert dat u meer winst behaalt. Tijdens en na het traject is de evaluatie van uiterst belang.

Wij helpen u graag bij het coachen van uw sales team. Bent u klaar voor meer omzetgroei en winstmaximalisatie? Laten we dan snel een afspraak maken voor een evaluatie.

Coaching op specifieke talenten biedt een blijvend resultaat. Werknemers worden vertrouwde professionals maar bovenal mensen met een sterke persoonlijkheid in combinatie met hoge relatiemanagement skills. My Sales Coach gelooft daarom veel meer in maandelijkse sessies waarbij elke sessie een maatwerk begeleiding wordt. Skills en competenties worden versterkt en het zelfvertrouwen van de gecoachte groeit.

My Sales Coach werkt op basis van een vaste lage fee en op resultaat wat we, in overleg samen te bepalen. Gemiddelde kosten bedragen 500,- tot 1750,- per maand afhankelijk van het aantal personen. 

Bij de eerste evaluatie kijken we naar het sales proces, de sales mensen en alle stakeholders zoals project managers en zelfs de mensen op de werkvloer.

Contact

Wij werken in Nederland en België. Bel voor meer informatie of een evaluatie naar 0627 312864 of voor België naar 0474-184311.